Een aantal van onze boeken is inmiddels niet meer leverbaar, en sommige titels geven we alleen als e-book uit. Deze titels vindt u als pdf op onze website.


Jerzy Gawronski, stadsarcheoloog van Amsterdam en geboren en getogen in Nieuw-West schreef voor de vijfde editie van Tussen Andreasplein en Zwarte Pad een artikel:

Archeologie onder het zand - Het verborgen verleden van Nieuw-West

In het boek ontbrak de ruimte voor illustraties en bronvermelding. De uitgebreide versie van zijn bijdrage heeft hij voor onze website beschikbaar gesteld. Download het artikel hier.


 
Van het veelgeprezen boek van Pim Ligtvoet over de oorlog in Nieuw-West verscheen in 2018 een eerste digitale aanvulling.

In april 2020 kwam, op basis van informatie van nazaten van één van de beschreven personen een tweede aanvulling tot stand.Emma Obex, Talent gezocht!Verslag van een conferentie over jeugdbeleid in New York en AmsterdamMayke Zandstra, Je oogst wat je zaait. Een onderzoek naar de verhoudingen tussen jongeren en omwonenden in het Zuidwest Kwadrant in OsdorpSabine Meier, Tussen leefstijl en wijkgedachteAmsterdam - Nieuw-Amsterdam. Verslag van een studiereis