Nieuw-West 60 jaar

Waarom een nieuwe website?

Er is nogal wat veranderd aan de vorm van de website. Dat was noodzakelijk omdat onze provider een nieuwe server in gebruik genomen heeft, waardoor de software van de oude website niet meer goed werkte. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om meteen een aantal veiligheidsaspecten te regelen.

Het gastenboek op de oude website was gevoelig voor spamverzending. Met het nieuwe systeem zou dat veel moeilijker moeten zijn. Dat blijkt echter tegen te vallen: tientallen onbedoelde berichten per week maakten het erger dan voordien. Daardoor kunnen alleen nog 'vaste' bezoekers in het gastenboek lezen en schrijven. Daarvoor heeft u dan een inlog nodig die u gemakkelijk op de startpagina maakt. Nadat u die via de u toegezonden email heeft bevestigd, kunt u meteen inloggen. Ook is het dan mogelijk om (voor oud-slotervaarters) interessante websites toe te voegen op de pagina 'weblinks'.

Teruglezen in het oude gastenboek kan nog steeds, het complete bestand is via een link onder 'gastenboek' te vinden.

We zijn nog niet klaar: het Stadsarchief heeft ook een en ander gewijzigd. regelmatige gebruikers hebben dat al gemerkt omdat de links in de foto's niet meer werkten. Dat wordt ook nog aangepast, maar dat is een enorme klus - handmatig en per foto te doen :(  
Bij foto's waar het al gebeurd is (met name in de jaren 70) staat 'stadsarchief tussen * *.

Wanneer u een facebookpagina heeft, helpt u ons door Stichting de Driehoek te 'liken' via de knop op de pagina.

Ik hoop dat onze vaste bezoekers met evenveel plezier van de vernieuwde website zullen genieten.

Fred Martin,
webmaster